OPEL ONTHULT VIVARO TOURER EN VIVARO COMBI INNOVATION

Nieuwe versies voor comfortabel personenvervoer en shuttlediensten 

• Nieuwe Vivaro Tourer: de veelzijdige business- en VIP-shuttlebus 
• Nieuwe Vivaro Combi Innovation: de comfortabele 9-persoons minibus 

Breda, 16 augustus 2017 – De Opel Vivaro is een waar multitalent. Deze kwalificatie wint aan betekenis met de komst van twee nieuwe, veelzijdige en luxe versies voor personenvervoer: de Vivaro Tourer met 360 graden draaibare stoelen op de tweede zitrij en de Vivaro Combi Innovation met plek voor maximaal negen inzittenden inclusief bagage. Beide blinken uit door comfort en een eerste klas uitrusting. Ze zijn leverbaar met innovatieve technologie en assistentiesystemen. Cruise control met speed limiter en airconditioning zijn standaard. Met het optionele Irmscher Style Pack kan de sportieve en exclusieve uitstraling extra worden onderstreept. Beide modelversies beleven hun wereldpremière op de IAA in Frankfurt (14-24 september).
 

“De nieuwe Opel Vivaro Tourer en Vivaro Combi Innovation openen voor onze klanten de poort naar nog meer toepassingen. Van business shuttlebus tot kompaan voor werk en recreatie. Deze versies van de Vivaro beantwoorden aan de hoogste eisen op het vlak van comfort en veelzijdigheid”, stelt Steffen Raschig, Director Commercial Vehicles Opel & Vauxhall. Vivaro Tourer: professionele shuttle met de kwaliteiten van een business lounge
De nieuwe Opel Vivaro Tourer is een rijdende business lounge. Het betreft een luxe shuttle met twee draaibare stoelen op de tweede zitrij, op rails gemonteerd en daardoor ook in lengterichting verplaatsbaar. 

De ruimte achterin is in een oogwenk om te turnen tot moderne mobiele vergaderruimte. Simpel door de stoelen op de tweede zitrij 180 graden te draaien. Voor laptops of andere mobiele apparaten zijn er twee USB-poorten en een 220 Volt stopcontact (tot aan 300 Watt) aanwezig. LED’s in het plafond bieden plezierig licht in het donker. Automatische klimaatregeling voorin en handmatig te bedienen airconditioning achterin garanderen een aangename temperatuur. Donker getinte ruiten verzekeren de inzittenden achter van de nodige privacy.