OPEL CERTIFIED CONVERSIONS MET BOTT

Gepubliceerd op
Donderdag 9 maart 2017

Breda, 8 maart 2017 – Opel biedt in samenwerking met Bott Vario een perfect passende en hoogwaardig laadruimte-inrichting voor de Combo, Vivaro en Movano. Deze Opel Certified Conversions zijn ideale en professioneel ingerichte bedrijfswagens. Constructie en montage zijn op veiligheid en kwaliteit gecontroleerd door Opel Engineering. Voor de Opel Certified Conversions geldt dan ook twee jaar volledige fabrieksgarantie. En reserve-onderdelen zijn zeker 12 jaar lang leverbaar.

 

• Opel Certified Conversions voor Combo, Vivaro en Movano
• Professionele Bott Vario laadruimte-inrichting

• Degelijke, lichtgewicht modulaire opbergsystemen 
• Voldoet aan alle wettelijke veiligheids- en arbo-eisen 
• Gecontroleerd door Opel Engineering en met 2 jaar garantie
• Reserve-onderdelen zeker 12 jaar lang leverbaar 

De Bott Vario-rekken en -opbergsystemen bieden de perfecte professionele basis om op elke plaats efficiënt te werken. In de slim ingerichte laadruimte is alles veilig te vervoeren, met snelle toegang tot gereedschap en materiaal. Met de intelligente combinatie van hoogwaardig staal en aluminium biedt Bott Vario veilige en sterke opbergsystemen, zonder dat het totaalgewicht van de Combo, Vivaro of Movano te veel oploopt. Zo blijft er voldoende laadvermogen mogelijk. 

Inrichting op maat
De Bott Vario-bedrijfswageninrichting is een unieke, modulaire constructie met veelzijdige componenten. De rekken en opbergsystemen van Bott zijn op vele manieren te combineren zodat de laadruimte optimaal is te benutten en van de auto bij wijze van spreken een mobiele werkplaats is te maken. Ook is beschermende vloer- en wandbekleding mogelijk, compleet met bevestigingspunten voor het vastzetten van de lading, wat ideaal is voor bestel- en pakketdiensten.

 

Opel Certified Conversions volledig gegarandeerd
Alle producten zijn streng gecontroleerd en getest door Opel Engineering. Bevestigingspunten van de laadruimte-inrichting zijn met grote precisie bepaald om ervoor te zorgen dat de veiligheid in de Combo, Vivaro en Movano in het geval van een aanrijding is gewaarborgd. De Opel fabrieksgarantie van twee jaar geldt ook voor de laadruimte-inrichting. Ook is er aansprakelijkheidsverzekering voor alle schade als gevolg van een defect van de ombouw en de inrichting. Reserve-onderdelen zijn nog 12 jaar lang leverbaar.