Live online verslag: wereldpremières van Grandland X, Insignia GSi en Country Tourer

Opel zendt morgen, 12 september, live uit vanaf de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De persconferentie vanuit 'X-ville' (spreek uit als 'Crossville') op de Opel-stand, met Opels CEO Michael Lohscheller, begint om 8.10 uur. Wie niet aanwezig kan zijn op stand 09 in Hal 8 kan getuige zijn van de onthulling van de wereldprimeurs van Opel via de livestream. Michael Lohschellers presentatie richt zich op de nieuwkomers van Opel: de Grandland X, de Insignia GSi en Country Tourer en de shuttlebussen Vivaro Life en Tourer. De nieuwe modellen laten zien hoe Opel innovatieve technologie bereikbaar maakt voor een groot publiek in sportieve, elegante en praktische auto's – geheel volgens het motto van Opel: "De toekomst is voor iedereen". 

Websites van derden die de livestream van de persconferentie willen overnemen, kunnen de volgende code gebruiken: <div class="iframe-wrap" style="display:block;padding-bottom:56.25%;position:relative;"><iframe frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" src="http://opel.gomexlive.com/player?stn=iaa17&lang=en"></iframe></div>

Live updates en videobeelden met het belangrijkste nieuws van de persconferentie worden ook gedeeld via Twitter onder @OpelNewsroom. De persconferentie wordt ook online gedeeld op de mediawebsite van Opel en op de pagina's van Opel op Facebook en YouTube. De nieuwste "Best of"-montages van "X-ville" zijn daar ook te zien. Opel houdt journalisten en het publiek zo continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zowel live op de IAA als online.