OPEL COMBO VERKOZEN TOT BESTELAUTO VAN HET JAAR 202

Donderdag 17 september 2020

Fotobijschrift: De Opel Combo, awardwinnende Bestelauto van het jaar 2021, omringd door (v.l.n.r.) Sander Jansen (algemeen directeur), Abdel Chahbari (verkoopdirecteur), Willem-Bert Wildeman (manager corporate sales) en Lex Rutten (manager bedrijfswagens) van Opel Nederland.

Onderscheiding toegekend door vakblad Automobiel Management


  • Opel wint gerenommeerde bestelautoverkiezing
  • Combo eerste winnaar uit compacte bedrijfswagensegment sinds 12 jaar
  • Jury onder de indruk van zelfvertrouwen Opel na overname door Groupe PSA

Amsterdam, 17 september 2020 – De Opel Combo heeft opnieuw een belangrijke onderscheiding in de wacht gesleept. Nadat het model in 2019 werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2019’ is de Combo nu door het Nederlandse vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2021’. Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat een compacte bedrijfswagen deze prijs krijgt toegekend.

Bij de voorgaande twaalf verkiezingen van de Bestelauto van het Jaar kwam een winnaar uit het middelgrote of grote bedrijfswagensegment uit de bus. De jury is echter zodanig onder de indruk van de compacte Opel Combo, dat die de meeste punten kreeg toebedeeld en de grotere Peugeot Boxer en Mercedes-Benz Sprinter achter zich liet.